Snelle levering op maat Altijd in de buurt

Elke dag geven wij 60.000 banden een nieuwe bestemming. Snelheid, efficiëntie en stiptheid zijn cruciaal om deze aantallen te kunnen verwerken. Meer dan ooit is een korte en just-in-time levertijd van het grootste belang.

Daarom hebben wij al meer dan 20 jaar ons eigen transportbedrijf. TYRETRANS beheert intussen een totale vloot van meer dan 30 trucks en 60 trailers.

Daarnaast besteden wij veel transportopdrachten uit aan onze betrouwbare partners Carimo, Dematra, Steenbergen en Van Loon.

1, 2, 3, 4, veel? U kunt ook op ons rekenen voor zendingen per koerier in heel Europa. Tussen het doorgeven van uw order en het vertrek van uw banden zit soms maar een half uurtje. Hiervoor rekenen wij op het vakmanschap van DPD.

Natuurlijk kunt u ook banden per container bij ons bestellen. Daarvoor werken wij graag samen met internationale scheepvaartmaatschappijen om u overal ter wereld te bedienen.
Deldo is de enige leverancier die u de mogelijkheid biedt om al deze logistieke oplossingen met elkaar te combineren. Ook dat draagt bij aan ons unieke aanbod.

website by Colorado